management
Organisatie en Management Office Management Karel de Grote Hogeschool Antwerpen.
Organisatie en Management. Professionele bachelor Organisatie en Management. Veelzijdigheid is het codewoord: bedrijfskennis én mensenkennis, grote lijnen én details, je eigen talent ontwikkelen én dat van anderen een boost geven. Bij Organisatie en Management stomen we je klaar tot een communicatieve, creatieve en alerte professional.
Management van organisaties.
Paramedische wetenschappen en gezondheid. Kunst en cultuur. Opvoeding en onderwijs. Politieke en sociale wetenschappen. Letterkunde en literatuur. Filosofie en theologie. Economie en management. Rechten, criminologie en notariaat. Wetenschap en technologie. Reizen, ontspanning en culinair. Management van organisaties. Een caleidoscopische blik.
Management Academy IFBD.
Zeeweg 155 8200 Brugge. Sitemap Management Academy Writers Academy Inspiratie Test uzelf Over ons Privacy Subsidies. Test uzelf Quinn test Leadership Financieel management Sales management HR management Contact Contactpagina. Inspireer mij Inschrijven voor de nieuwsbrief Onze website maakt gebruik van cookies.
Organisatie en Management Arteveldehogeschool Gent.
Voorheen: Officemanagement, 180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Starten in februari mogelijk, Afstandsonderwijs mogelijk voor richting Business and Languages, Campus Kantienberg. De opleiding Organisatie en Management dompelt je onder in een verfrissend bad van communicatie, talen, marketing, management en digitale toepassingen.
management, leiderschap. management, leiderschap.
Het management doet er goed aan zich eens te verdiepen in het lean-principe, dat er onder meer vanuit gaat dat alle handelingen van medewerkers ook werkelijk waarde moeten toevoegen aan het product of proces en dat van iedereen wordt verwacht dat die fouten of tekortkomingen doorgeeft aan het management.
Global Business Management VIVES.
En daarnaast komen doorheen de 3 jaren ook verschillende specifieke vakken aan bod die van jou een allround manager maken: e-business, Supply Chain management, Human Resources Management of Innovation Management. Je past de theorie zoveel als mogelijk toe in de praktijk en via onder andere een Small Business project of een International Business game zet je je eerste stappen op de zakenvloer.
Onze opleidingen in Disability management RIZIV.
Wij organiseren opnieuw de opleiding Disability management 2019-2020. Consulteer onze brochure Disability" management: van opleiding tot certificatie" om de data van onze volgende opleiding te kennen en zich in te schrijven tot 15 september 2019. In de brochure vindt u meer uitleg over.: het concept disability management.
Facilitair management CBRE. logo. redirect. pin. user. minus. plus. fax. mobile-phone. office-phone. data. envelope. globe. outlook. retail. close. line-arrow-down. solid-triangle-down. facebook. globe2. google. hamburger. line-arrow-left. solid-triangle-
Daarom bieden wij uitgebreide diensten op het vlak van facilitair management die uw gebouwen optimaal helpen presteren en zorgen voor gelukkig, productief personeel dat goede bedrijfsresultaten levert. Wij weten dat gebouwen na mensen voor een bedrijf de tweede grootste operationele kost zijn, maar we weten ook welke waarde onroerend goed kan hebben.

Contacteer ons

cursussen vertaal in duits management trainer antwerpen engels deposit iphone spaans