management
Organisatie en Management Office Management Karel de Grote Hogeschool Antwerpen.
Organisatie en Management. Professionele bachelor Organisatie en Management. Veelzijdigheid is het codewoord: bedrijfskennis én mensenkennis, grote lijnen én details, je eigen talent ontwikkelen én dat van anderen een boost geven. Bij Organisatie en Management stomen we je klaar tot een communicatieve, creatieve en alerte professional.
Home Les Roches.
Revenue Management Tools for Optimizing Booking Strategies in Hotels. The first in an ongoing series of live-streamed panel discussions on Hotel Management strategies featured Cristina Lopez, Director of Revenue Management, Anantara Villa Padierna Palace. She was joined by Les Roches Marbella faculty members, Mr.
Accueil Penta Management.
bpost kiest voor Penta Management als learning partner bij het versterken van basis people management vaardigheden van het middle management. Deelnemers kunnen het geleerde onmiddellijk in de praktijk brengen en waarderen het delen van ervaringen met collega managers uit overige sectoren tijdens de inter company programmas.
Organisatie en Management Arteveldehogeschool Gent.
Voorheen: Officemanagement, 180 studiepunten, Verkort traject mogelijk, Starten in februari mogelijk, Afstandsonderwijs mogelijk voor richting Business and Languages, Campus Kantienberg. De opleiding Organisatie en Management dompelt je onder in een verfrissend bad van communicatie, talen, marketing, management en digitale toepassingen.
management, leiderschap. management, leiderschap.
Het management doet er goed aan zich eens te verdiepen in het lean-principe, dat er onder meer vanuit gaat dat alle handelingen van medewerkers ook werkelijk waarde moeten toevoegen aan het product of proces en dat van iedereen wordt verwacht dat die fouten of tekortkomingen doorgeeft aan het management.
Management Producties Inspirerende Netwerkbijeenkomsten.
Wij zijn een onafhankelijk congresbureau, organisator van inspirerende strategische netwerkbijeenkomsten. Jouw kennispartner op het gebied van: havens, logistiek, offshore, maritiem, energie, industrie en vastgoed. Ook helpen we je graag met verschillende congresservices. Volg Management Producties ook op LinkedIn! Ports Hinterland Europe 2021.
Onze opleidingen in Disability management RIZIV.
Wij organiseren opnieuw de opleiding Disability management 2019-2020. Consulteer onze brochure Disability" management: van opleiding tot certificatie" om de data van onze volgende opleiding te kennen en zich in te schrijven tot 15 september 2019. In de brochure vindt u meer uitleg over.: het concept disability management.
Time management cursus Training timemanagement. expertacademy-logo-black.
Meer specifiek management assistants, bedrijfsleiders, sales managers, afdelingshoofden, professionele medewerkers en account managers. Voorafgaand aan de training krijgt u toegang tot de online intake rond Time Management. Aan de hand van deze tool wordt de training verder afgestemd op uw persoonlijke behoeften.

Contacteer ons

cursussen vertaal in duits management trainer antwerpen engels deposit iphone spaans