duits
Duitse taal en cultuur BA Universiteit Leiden.
Ik ben naar open dagen geweest om een indruk te krijgen van wat de studie inhoudelijk inhield. Voor mij was het uiteindelijk vooral belangrijk dat de voertaal bij deze studie Duits is. Doordat we consequent Duits horen en spreken, leer je de taal snel en goed."
Lesmateriaal Duits Nuffic. Nuffic. Nuffic.
Voor groep 7 en 8 en de brugklas. Kommst du mit? Duits, daar kun je wat mee! Boekje over de Duitse taal en waarom Duitsland zo belangrijk voor ons is. Topklassers Vreemde talen Duits. Werkboek waarmee leerlingen uitgebreid kennismaken met het Duits.
Cursus Duits Taleninstituut Regina Coeli.
Of je nu een presentatie wilt kunnen geven aan een Duitse klant, beter en sneller e-mails wilt leren schrijven of vlotter een telefoongesprek wilt voeren, je kunt het allemaal combineren in je training. Je oefent volop met bijvoorbeeld rollenspellen, zodat je na je training direct aan de slag kunt in het Duits.
Duits Radboud in'to' Languages.
Speech en presentatiecoaching. Zaken doen met Duitse partners. Duits voor juristen. Wil je als juridisch professional effectief in het Duits communiceren met je Duitse tegenpartij of partner? Of wil je het Duitse rechtssysteem beter leren kennen? Duits voor juristen. Duits in de zorg.
Duitse taal Goethe-Institut Niederlande. Logo Goethe Institut.
Onze inzet voor het Duits. Het Goethe-Institut zet zich overal ter wereld in voor de Duitse taal. Initiatief Scholen: partners van de toekomst. Magazine Duitse taal. Actuele bijdragen voor het leren en onderwijzen van Duits als Vreemde taal. Magazine Duitse taal.
Duitsers Vertaling naar Duits voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Synoniemen Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch Turks Chinees. Deze link wordt op een nieuw tabblad geopend" Deze link wordt op een nieuw tabblad geopend" Deze link wordt op een nieuw tabblad geopend." Suggesties: Duits Duits Duitser.
Woordenlijsten en audio Duits Uitgeverij Talenland.
Lesidee├źn voor vandaag Duits. Lesidee├źn voor vandaag Engels. Woordenlijsten en audio. Home / Woordenlijsten en audio Duits. Woordenlijsten en audio Duits. Hier kun je de woordenlijsten en MP3-audio bestanden die beschikbaar zijn bij onze uitgaven downloaden. Deze bestanden en meer zijn ook beschikbaar op onze online platforms.
Duits Universiteit Leiden.
Er wordt ruim aandacht besteed aan grammatica, uitspraak en woordenschatverwerving. De cursussen zijn praktisch van aard: gericht op het gebruik van de taal. De lessen vinden een keer per week plaats. De cursussen starten tweemaal per jaar. Duits 2 ook in juni/juli; 6 weken, 2 lessen per week. Duits 3 ook in juni/juli; 6 weken, 2 lessen per week. Duits 10 Plus. Duits Conversatie B1 in juni/juli; 6 weken, 1 les per week. Maatwerk en in-company. Naast het reguliere aanbod van open inschrijving cursussen is het ook mogelijk om taaltraining op maat te krijgen. Voor meer informatie, check onze maatwerk pagina.

Contacteer ons

cursussen vertaal in duits management trainer antwerpen engels deposit iphone spaans