legalisaties
Legalisatie van documenten Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken.
Legalisatie van documenten. Het antwoord op de meest gestelde vragen vindt u ook hier.: Wat is een legalisatie? Wat is een apostille? Is dat voor elk document nodig? Door de legalisatie of apostille wordt uw Belgisch document bruikbaar in het buitenland, en uw buitenlands document in België. Een apostille is een soort legalisatie. Meerdere elementen bepalen of u een legalisatie of apostille nodig heeft. Op deze link hebben we de mogelijkheid voorzien om u een advies te verschaffen voor uw specifieke situatie. Adres en openingsuren? De dienst Legalisatie bij de FOD Buitenlandse Zaken in Brussel legaliseert documenten die afgeleverd werden in België.
Legalisaties VisumCentrale.
Alle landen bekijken. Wij zorgen voor snelle, eenvoudige en veilige legalisaties, Apostilles, vertalingen, en notarisdiensten. Begin uw aanvraag via Start aanvraag om een online order te plaatsen. Gelieve er rekening mee te houden dat het totaalbedrag van uw aanvraag afhangt van het type document, de vereisten van de ambassade en het aantal werkdagen dat nodig is om uw aanvraag te verwerken.
Legalisatie van documenten Federale Overheidsdienst Justitie.
Als het om een openbare akte gaat, worden ook de hoedanigheid van de ondertekenaar en de identiteit van het officieel zegel of de stempel op het document bevestigd. De legalisatie is een loutere administratieve formaliteit die geen enkele authenticiteit aan de inhoud van een document verleent. Door deze dienst wordt aan Belgische of vreemde documenten wel de nodige bewijskracht verleend voor gebruik ervan in het buitenland of in België. Voor meer informatie over het legalisatieproces verwijzen wij u graag naar onze brochure. Klik hier voor de meest gestelde vragen en antwoorden over de legalisatie door de FOD Justitie. Om te weten of u uw document moet legaliseren, kunt u voor verdere inlichtingen terecht bij de FOD Buitenlandse Zaken e-mail: elegalisation@diplobel.fed.be. Op dit kaartje PDF, 744.02 KB ten slotte vindt u een aantal nuttige Brusselse adressen die gelinkt zijn aan de legalisatieketen. Resultaten klantentevredenheidsonderzoek 2019. Dienst Legalisaties en Parlementaire vragen.
Vragen en antwoorden Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken.
Hoe buitenlandse documenten legaliseren voor gebruik in België? Hoe buitenlandse documenten legaliseren voor gebruik in het buitenland? Nog meer informatie nodig over de legalisatie/de apostille? Vindt u het antwoord op uw vraag niet op deze website? Aarzel niet om ons te contacteren per mail via elegalisation@diplobel.fed.be.

Contacteer ons

fod buitenlandse zaken legalisatie dienst legalisatie legalisaties apostille geboorteakte apostilleverdrag checker cursus freelance vacature web â hbo vpn