legalisaties
Legalisatie van documenten Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken.
Legalisatie van documenten. Vaccinatie van Belgen in het buitenland. Naar België komen. Visum voor België. Studeren in België. Werken in België. P0.0: Coördinatie en Algemeen Beheer. P1: Voorrechten en immuniteiten. P2: Bezoeken Evenementenbeheer. P3: Adel en Ridderorden. Adresgegevens diplomatiek corps. Adresgegevens consulair corps. Interministerieel Comité Zetelbeleid. Structuur en personeel. Belangrijkste zetelakkoorden en verdragen. Intergouvernementele organisaties met zetel of vertegenwoordiging in België. Britse controles op goederenverkeer. Controles in de Belgische zeehavens en verkeer in België. Britten in België. Belgen in het Verenigd Koninkrijk. Vrede en veiligheid. Naar een mondiale en solidaire samenleving. Azië en Oceanië. Latijns-Amerika en de Caraïben. Midden-Oosten en Noord-Afrika. Coördinatie van Europese Zaken. De directie-generaal Europese Zaken en Coördinatie. Het beleid van België binnen de EU. Diensten voor de burger en opleiding inzake Europa. Organisatie voor Francofonie OIF. Economische diplomatie binnen de Belgische institutionele context. Directie Economische belangen van de FOD Buitenlandse Zaken B3. Wie zijn we. Wat doen we. Waar zijn we actief. Samenwerken met ons. De Dienst Bijzondere Evaluatie DBE.
Legalisaties VisumCentrale.
Alle landen bekijken. Wij zorgen voor snelle, eenvoudige en veilige legalisaties, Apostilles, vertalingen, en notarisdiensten. Begin uw aanvraag via Start aanvraag om een online order te plaatsen. Gelieve er rekening mee te houden dat het totaalbedrag van uw aanvraag afhangt van het type document, de vereisten van de ambassade en het aantal werkdagen dat nodig is om uw aanvraag te verwerken.
Legalisatie van documenten Federale overheidsdienst Justitie.
Om te weten of u uw document moet legaliseren, kunt u voor verdere inlichtingen terecht bij de FOD Buitenlandse Zaken e-mail: elegalisation@diplobel.fed.be. Op dit kaartje ten slotte vindt u een aantal nuttige Brusselse adressen die gelinkt zijn aan de legalisatieketen. Resultaten klantentevredenheidsonderzoek 2019. Dienst Legalisaties en Parlementaire vragen.
Vragen en antwoorden Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken.
België als depositaris. Databank van verdragen. U bent hier. Home Diensten Legalisatie van documenten Vragen en antwoorden. Ambassades en consulaten. Op reis in het buitenland. Diensten in het buitenland. Legalisatie van documenten. Vaccinatie van Belgen in het buitenland. Naar België komen.

Contacteer ons

fod buitenlandse zaken legalisatie dienst legalisatie legalisaties apostille geboorteakte apostilleverdrag checker cursus freelance vacature web â hbo vpn