geboorteakte
Welkom Antwerpen.be Antwerpen.be.
Antwerpen.be waardeert uw vertrouwen en wenst u een verrijkende surfervaring toe! Alle cookies toestaan Stel voorkeuren in. Sorry, we merken dat je antwerpen.be niet zal kunnen gebruiken zoals wij het bedoeld hebben. Dit komt omdat je een verouderde versie van je internetbrowser gebruikt.
Geboorteakte Antwerpen.be.
Bent u in het buitenland geboren? In sommige gevallen kan u uw geboorteakte in België verkrijgen. Meer informatie bij afschrift buitenlandse geboorteakte. Wie kan een afschrift van een geboorteakte aanvragen? uzelf, uw echtgenoote, uw wettelijke partner, ouders, grootouders, kinderen of kleinkinderen.
Uittreksel uit geboorteakte Herentals.
In een geboorteakte vindt u alle gegevens over de geboorte van een persoon. Een uittreksel van een geboorteakte is een verkorte versie van de volledige akte en bevat enkel hoogstnoodzakelijke gegevens zoals naam, voornamen, plaats en datum van geboorte. U kunt een uittreksel van uw geboorteakte op verschillende manieren aanvragen.:
Geboorteakte Wikipedia.
19e-eeuwse Duitse geboorteakte. Geboorteakte van Antoon Jozef Witteryck. Een geboorteakte, akte van geboorte of geboortebewijs is een akte die wordt opgemaakt door een ambtenaar van de burgerlijke stand naar aanleiding van de aangifte van de geboorte van een kind. 1.3 Aangifte van een Nederlands kind van Nederlandse ouders in het buitenland.
Afschrift geboorteakte Stad Lommel.
Geboorte en adoptie. Bij de geboorte wordt er in de gemeente/stad waar het kind geboren is een geboorteakte opgesteld bij de aangifte. Wanneer je een afschrift van deze geboorteakte nodig hebt, vraag je deze dus aan in de gemeente/stad waar je geboren bent.

Contacteer ons

fod buitenlandse zaken legalisatie dienst legalisatie legalisaties apostille geboorteakte apostilleverdrag checker cursus freelance vacature web â hbo vpn