apostille
Vragen en antwoorden Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken.
België als depositaris. Databank van verdragen. U bent hier. Home Diensten Legalisatie van documenten Vragen en antwoorden. Ambassades en consulaten. Op reis in het buitenland. Diensten in het buitenland. Legalisatie van documenten. Vaccinatie van Belgen in het buitenland. Naar België komen.
Verdrag van Den Haag Apostille Ad-Ministerie.
Neerleggingsformaliteiten Belgisch Staatsblad. Verdrag van Den Haag Apostille. Dit verdrag maakt het uitwisselen van officiële documenten tussen de participerende landen eenvoudig. Het stelt dat een document van het ene land, voorzien van een apostille, moet aanvaard worden in het andere land.
Apostilleverdrag Wikipedia.
De ambtenaar die het originele document afschrift of uittreksel afgeeft moet in dat geval ook nog een meertalig modelformulier invullen en afgeven. Externe links bewerken bron bewerken. Originele werken bij dit onderwerp zijn te vinden op de pagina Apostilleverdrag op Wikisource. Pagina op Rechtspraak.nl. Informatie van FOD Buitenlandse Zaken België.
Wat is een apostille? Heb ik er een nodig voor mijn vertaling?
De apostille wordt erkend door landen die lid zijn van het Apostilleverdrag Verdrag van Den Haag van 5 oktober 1961. Er worden nog steeds landen toegevoegd aan dit verdrag, maar u kan een recente lijst van de landen die een apostille erkennen terugvinden via.
Apostille Apostillering.
Wat is een Apostille. Een apostille is een certificaat dat aan een document wordt toegevoegd om de vormelijke juistheid ervan te bevestigen. Een apostille is mogelijk ten aanzien van de landen die partij zijn bij het Haagse Apostilleverdrag van 1961.
Apostille Ambassade van Costa Rica.
Als u een Costa Ricaanse openbaar document aanwezig is in België of Luxemburg, moet het eerst voorzien van de apostille door het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Costa Rica, gelegen in 7e en 9e lanen, 11e en 13e straten, telefoon: 506 2223.7555.
APOSTILLE Nederlandse vertaling bab.la Engels-Nederlands woordenboek.
Al onze woordenboeken zijn bidirectioneel, wat wil zeggen dat je woorden gelijktijdig in beide talen kan opzoeken. apostille" in het Nederlands. apostille" vertaling Nederlands. apostille" vertaling Engels. Vertalingen en voorbeelden. Vertalingen en voorbeelden. EN apostille zelfstandig naamwoord. international" certification, juridisch.

Contacteer ons

fod buitenlandse zaken legalisatie dienst legalisatie legalisaties apostille geboorteakte apostilleverdrag checker cursus freelance vacature web â hbo vpn