taalcursus
Taalcursussen Talen Leer een taal met een taalcursus van NTI.
Een taal leer je eenvoudig en snel bij het NTI. Het lezen, spreken, verstaan en schrijven van een taal komt bij iedere cursus aan bod. Je kunt bij het NTI kiezen uit ruim 20 taalcursussen voor zowel beginners als gevorderden.
Taalcursus Een nieuwe taal leren? Vergelijk alle cursussen!
Met een opleiding wordt voornamelijk een studie bedoeld gericht op de beroepsontwikkeling. Denk aan een mbo, hbo of universitaire opleiding. Wat is de gemiddelde duur van een beginners cursus? De gemiddelde duur van een taalcursus voor beginners is ongeveer 8 maanden.
Taalcursus? Taal leren via taalcursussen van NHA.
Of je nu kiest voor Kroatisch leren of een taalcursus Papiaments: bekijk dus snel ons cursusaanbod en kies een taal die bij jou past. Snel een buitenlandse taal leren vanwege een congresbezoek of je verdiepen in de taal van je vakantiebestemming: NHA biedt taalcursussen voor schriftelijke en mondelinge communicatie.
Taalcursussen op elk niveau, unieke methode LOI.
Bij de beginnerscursussen Engels, Spaans, Duits, Frans en Italiaans kun je nu gratis gebruik maken van de vernieuwde taalcursus-app. Download de app op je smartphone zodat je de taal overal kunt oefenen. Herhaal thuis, onderweg, tijdens de lunchpauze op werk of op vakantie de meest voorkomende zinnen en woorden en oefen met de juiste uitspraak!
Taal leren? 70 Taalcursussen 15 dagen gratis op proef NHA.
Je ontvangt namelijk een taal-app bij je cursus. Hiermee kun je op een amusante en efficiënte manier je talenkennis verbeteren. Je kunt via je telefoon of tablet eenvoudig met je taalcursus aan de slag. Het is een praktische aanvulling op je studiemateriaal.
Taalcursus buitenland Volg een taalcursus met EF.
10 18 jaar. Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider. bestemming: Engeland Amerika Canada Malta Australië Ierland Nieuw Zeeland Singapore Zuid-Afrika Spanje Costa Rica Frankrijk Italië Duitsland China Japan Korea.
EF Taalreizen 18 EF.
Je gaat elke zes weken een niveau omhoog dankzij onze innovatieve en persoonlijke lesmethode: een mix van klassikale lessen, interactieve tools en onderdompeling in de cultuur. Bekijk alle cursussen. Als je alle lessen bijwoont en elke opdracht maakt, zal je elke zes weken een cursusniveau omhoog gaan.

Contacteer ons

vdab opleidingen deeltijd www google nl galaxy assistent massage taalcursus vakantiehuis www google nlabout blank