taalcursus
Taalcursussen Talen Leer een taal met een taalcursus van NTI.
Een taal leer je eenvoudig en snel bij het NTI. Het lezen, spreken, verstaan en schrijven van een taal komt bij iedere cursus aan bod. Je kunt bij het NTI kiezen uit ruim 20 taalcursussen voor zowel beginners als gevorderden.
Taalcursus Een nieuwe taal leren? Vergelijk alle cursussen!
Voor een spoedcursus, die ongeveer zes maanden duurt, ligt het bedrag een stuk hoger. Bij LOI wordt er bijvoorbeeld tussen de 90 en 100 euro gevraagd bij een spoedcursus Spaans. Bedenk van tevoren binnen welke tijd je de betreffende taal wilt leren, om de cursus financieel op jouw wensen aan te laten sluiten.
Taalcursus? Taal leren via taalcursussen van NHA.
Bij NHA heb je de keuze uit tientallen cursussen waarmee je vanuit het Nederlands een compleet nieuwe taal kunt leren. Enkele populaire cursussen zijn de cursus Italiaans, Spaans en de cursus Frans. Liever een iets uniekere taalcursus? Deze zijn vanuit het Engels te volgen, zoals Japans, Afrikaans en Punjabi.
Taalcursussen op elk niveau, unieke methode LOI.
De online leeromgeving biedt je verschillende talentools. Ontdek hoe deze tools jou helpen bij het leren van de taal. Ontdek de talentools. Gratis handige taalcursus-app. Bij de beginnerscursussen Engels, Spaans, Duits, Frans en Italiaans kun je nu gratis gebruik maken van de vernieuwde taalcursus-app.
Taal leren? 70 Taalcursussen 15 dagen gratis op proef NHA.
Je ontvangt namelijk een taal-app bij je cursus. Hiermee kun je op een amusante en efficiƫnte manier je talenkennis verbeteren. Je kunt via je telefoon of tablet eenvoudig met je taalcursus aan de slag. Het is een praktische aanvulling op je studiemateriaal.
Taalcursus buitenland Volg een taalcursus met EF.
Verblijf: homestay, studentenresidentie, appartement. Duur van een taalcursus: 2 weken, 1 maand, 3 maanden, 6 maanden of 1 jaar jij beslist! Taalcursus prijs: de prijs van een taalcursus varieert volgens de opties van de student; klik hier voor een gepersonaliseerde offerte.
EF Taalreizen 18 EF.
Ontdek de wereld, maak kennis met een nieuwe cultuur, ontmoet vrienden uit 100 verschillende landen en word klaargestoomd. Je gaat elke zes weken een niveau omhoog dankzij onze innovatieve en persoonlijke lesmethode: een mix van klassikale lessen, interactieve tools en onderdompeling in de cultuur.

Contacteer ons

vdab opleidingen deeltijd www google nl galaxy assistent massage taalcursus vakantiehuis www google nlabout blank