Zoekt u een beëdigd vertaler Spaans - Nederlands - Spaans, dan kan u het informatieformulier invullen en vervolgens sturen wij u gratis de contactgegevens van 5 vertalers uit uw buurt op per mail.

De beëdigd vertaler Spaans kan een native speaker zijn die een cursus ‘ beëdigde vertalingen Spaans’ heeft gevolgd of een Nederlandstalige licentiaat vertaler.

De meest gevraagde Spaans beëdigde vertalingen zijn een geboorteakte, een diploma, een huwelijksakte, een uittreksels uit het strafregister, een bewijs van goed gedrag en zeden, een arbeidsovereenkomst, een rijbewijs, een verblijfsvergunning, een getuigschrift van woonst, een uittreksels uit de burgerlijke stand (gezinssamenstelling) en een overlijdensakte.

Bij diploma’s moet er gelet worden in verschillen in het onderwijssysteem. Sinds de conventie van Bologna wordt geprobeerd om dit te uniformiseren.

Op de website van de belgische ambassade en consulaten in Spanje kan u heel wat nuttige informatie vinden over eventueel te volgen administratieve stappen in Spanje.


vertaler Spaans


Voor gewone vertalingen (niet beëdigd) naar of van het Spaans kan u terecht op ywwy.be

beëdigde vertalers spaans, beëdigd vertaler spaans, vertaling spaans nederlands