beëdigd vertaler Italiaans


Zoekt u een beëdigd vertaler Italiaans - Nederlands - Italiaans, dan kan u het informatieformulier invullen en vervolgens sturen wij u gratis de contactgegevens van 5 vertalers uit uw buurt op per mail.

De beëdigd vertaler Italiaans kan een native speaker zijn die een cursus ‘ beëdigde vertalingen Italiaans’ heeft gevolgd of een Nederlandstalige licentiaat vertaler.

De meest gevraagde Italiaanse beëdigde vertalingen zijn een geboorteakte, een diploma, een huwelijksakte, een uittreksels uit het strafregister, een bewijs van goed gedrag en zeden, een arbeidsovereenkomst, een rijbewijs, een verblijfsvergunning, een getuigschrift van woonst, een uittreksels uit de burgerlijke stand (gezinssamenstelling) en een overlijdensakte.

Bij diploma’s moet er gelet worden in verschillen in het onderwijssysteem. Sinds de conventie van Bologna wordt geprobeerd om dit te uniformiseren.

Op de website van de belgische ambassade en consulaten in Italië kan u heel wat nuttige informatie vinden over eventueel te volgen administratieve stappen in Italië.


vertaler Italiaans


Voor gewone vertalingen (niet beëdigd) naar of van het Italiaans kan u terecht op ywwy.be

beëdigde vertaler italiaans nederlands, beëdigde vertaling italiaans nederlands