Zoekt u een beëdigd vertaler Engels - Nederlands - Engels, dan kan u het informatieformulier invullen en vervolgens sturen wij u gratis de contactgegevens van 5 vertalers uit uw buurt op per mail.

De beëdigd vertaler Engels kan een native speaker zijn die een cursus ‘ beëdigde vertalingen Engels’ heeft gevolgd of een Nederlandstalige licentiaat vertaler.

De meest gevraagde Engelse beëdigde vertalingen zijn een geboorteakte, een diploma, een huwelijksakte, een uittreksels uit het strafregister, een bewijs van goed gedrag en zeden, een arbeidsovereenkomst, een rijbewijs, een verblijfsvergunning, een getuigschrift van woonst, een uittreksels uit de burgerlijke stand (gezinssamenstelling) en een overlijdensakte.

Bij diploma’s moet er gelet worden in verschillen in het onderwijssysteem. Sinds de conventie van Bologna wordt geprobeerd om dit te uniformiseren.

Op de website van de belgische ambassade en consulaten in het Verenigd Koninkrijk kan u heel wat nuttige informatie vinden over eventueel te volgen administratieve stappen in het Verenigd Koninkrijk.


beëdigde vertaler engels nederlands, beëdigde vertaling engels nederlands