poolse
Polen Wikipedia.
Alle daar levende Polen ongeveer 1.500.000 mensen werden naar Siberië verbannen, en moesten daar leven onder zeer erbarmelijke omstandigheden. Na overleg met Stalin, en sterke druk vanuit Engeland, konden de Poolse mannen dienst nemen in het Engelse leger, en hun vrouwen en kinderen mochten mee.
Polen Europese Unie.
Polen houdt contact met de EU-instellingen via zijn permanente vertegenwoordiging in Brussel. Als Poolse ambassade bij de EU" is het haar voornaamste taak ervoor te zorgen dat de belangen en het beleid van het land zo goed mogelijk worden verdedigd in de EU.
Pools Wikipedia.
Alfabet bewerken bron bewerken. Modern Poolse alfabet. Het Pools wordt geschreven met het Poolse alfabet. Het Poolse alfabet telt 35 Latijnse letters, waaronder een aantal letters met diakritische tekens die als aparte letters beschouwd worden. Het Poolse alfabet luidt als volgt.:
Poolse Delingen Wikipedia.
Rusland en Pruisen vielen hierop Polen binnen en besloten op 23 januari 1793 tot de Tweede Poolse Deling, die de Poolse Sejm gedwongen goedkeurde. De Tweede Deling bracht Rusland 228.000 km2: Litouws Wit-Rusland en het westen van Oekraïne met de rest van Podolië en Wolynië.

Contacteer ons

poolse document trui documenten vertalen en legaliseren ford buitenlandse documenten machtiging geboorteakte vertalen en legaliseren kiwa erkenning legalisatie