legalisatie
Diplomatie.be.
Service public fédéral Affaires étrangères, Commerce extérieur et Coopération au Développement. La page que vous cherchez ne se retrouve pas sur le serveur. Veuillez cliquez ici pour aller à la page d'accueil.' Föderaler Öffentlicher Dienst Auswärtige Angelegenheiten, Außenhandel und Entwicklungszusammenarbeit.
Legalisatie Wikipedia.
Legalisatie is de vaststelling dat een document is afgegeven door een daartoe bevoegd persoon en dat de handtekening op het document inderdaad tot de ondertekenaar behoort. In de praktijk is soms een hele reeks van handtekeningen van instanties nodig die op de hoogte zijn van elkaars bevoegdheid.
Legalisatie Vlaams diploma voor ouders, studenten Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Legalisatie van een Vlaams diploma. Om met een Vlaams diploma of getuigschrift in het buitenland te werken of studeren, kan het nodig zijn om het diploma te laten legaliseren. Wat is legalisatie van een diploma? Wat is legalisatie van een diploma?
A-stad.
Sorry, we merken dat je antwerpen.be niet zal kunnen gebruiken zoals wij het bedoeld hebben. Dit komt omdat je een verouderde versie van je internetbrowser gebruikt. Je kan dit verhelpen door een recente versie van je browser te installeren. Om verder te gaan, dient u JavaScript te activeren.
legalisatie van buitenlandse documenten bestemd voor de Belgische administratie.
Vrijstelling van legalisatie voor sommige landen. Legalisatie is niet vereist wanneer het Belgische Koninkrijk en het land dat de stukken afgeeft, zijn gebonden door een bilaterale of multilaterale overeenkomst houdende vrijstelling van legalisatie of door de Overeenkomst van Den Haag van 5 oktober 1961 tot afschaffing van het vereiste van legalisatie van buitenlandse openbare akten, goedgekeurd bij de wet van 5 juni 1975, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 7 februari 1976, blz.
LOI WET.

Contacteer ons

poolse document trui documenten vertalen en legaliseren ford buitenlandse documenten machtiging geboorteakte vertalen en legaliseren kiwa erkenning legalisatie