document
Synoniemen van document; ander woord voor document synoniemen.net.
als synoniem van een ander trefwoord.: certificaat, charter, diploma, document, oorkonde, overeenkomst, polis, proces-verbaal, protocol, stuk, verbaal schriftuur zn.: document, geschrift stuk zn.: woordverbanden van document grafisch weergegeven. in Charivarius Een Ander Woord 1945.: geschrift, opstel, akte, oorkonde, document, bescheid.
Enig document FOD Financiën.
TAXUD A320155707181 DIH 15/008 FINAL NL PDF, 1020.91 KB goedgekeurd door het Comité Douanewetboek Afdeling Data Integration and Harmonisation DIH, bevat de richtsnoeren voor het gebruik van het Enig document die tijdens de overgangsperiode van het Douanewetboek van de Unie van toepassing zijn.
Het A-document van integrale jeugdhulp.
Ook de aanvragen van de Vertrouwenscentra Kindermishandeling, de Ondersteuningscentra Jeugdzorg en de sociale diensten van de jeugdrechtbank werden onderzocht. Die doen immers ook zeer frequent een aanmelding bij de Toegangspoort, voorafgegaan door en melding met dat andere document: het M-document in situaties van verontrusting.
Google Documenten: maak en bewerk documenten online, helemaal gratis.
Route 101 and California State Route 1 across the strait. Meer dan alleen letters en woorden. Google Documenten brengt je documenten tot leven dankzij slimme bewerk en opmaaktools waarmee je tekst en alinea's' in een handomdraai kunt vormgeven. Maak een keuze uit honderden lettertypen en voeg links, afbeeldingen en tekeningen toe. En dat allemaal gratis. Altijd en overal toegang tot je documenten. Je kunt overal documenten openen, maken en bewerken met je telefoon, tablet of computer. Ook als er geen internetverbinding is. De app downloaden. Documenten voor Android downloaden. Documenten voor iPhone en iPad downloaden. Google Documenten downloaden. Geef namen of e-mailadressen op. Ga zeker ook eens naar het Ferry Building. Wanneer denk je dat je de bewerkingen af kunt hebben? Di, 1306: uur. Misschien om twee uur? Di, 1306: uur. Meer samen doen Met Google Documenten kan iedereen op hetzelfde moment aan hetzelfde document werken.
Maak je document lichter Clickx.
Dat komt omdat zon document er nog goed moet uitzien als het wordt afgedrukt. Stuur je het bestand echter per e-mail, dan is het een goed idee om je document lichter te maken door de afbeeldingen te comprimeren. Klik op een afbeelding en kies OPMAAK en vervolgens op AFBEELDINGEN COMPRIMEREN groep AANPASSEN.
Document Wikipedia.
De kenmerken van het document: dit betreft het aangeven van identiteit van document zoals de titel, schrijver, datum en plaats van ontstaan, en specifieke aanduidingen zoals concept" of kopie" of vertrouwelijk" of geheim. De redactionele indeling: dit betreft het aanbrengen onderscheid in de tekst door het gebruik van hoofden, indelingstekens en variaties in de schrijfwijze.
Een snelle kopie van een document Clickx.
Je kan dan het document openen en bewaren onder een andere naam, maar dat is nogal ingewikkeld. Het kan veel sneller: klik met de rechtermuisknop op het document in de Verkenner of op het bureaublad en kies gewoon NIEUW. Een nieuw document, nog zonder bestandsnaam, wordt nu geopend, met de inhoud van het vorige document.
Keytrade Bank Document center.
Door ons gebruik van cookies te aanvaarden, geeft u ons de gelegenheid om uw gebruikservaring op onze site te verbeteren: die verloopt sneller, persoonlijker en veiliger. U kan op gelijk welk moment deze parameters wijzigen. Akkoord en verdergaan Uw voorkeuren qua cookies. Support / Document center.

Contacteer ons

poolse document trui documenten vertalen en legaliseren ford buitenlandse documenten machtiging geboorteakte vertalen en legaliseren kiwa erkenning legalisatie